Посетителите на вегански ресторант в Мемфис, щата Тенеси, се нахвърлиха

...
Посетителите на вегански ресторант в Мемфис, щата Тенеси, се нахвърлиха
Коментари Харесай

Пълен потрес! Собствениците на веганско заведение разрешават на децата си да ходят голи и да се изхождат на пода

Посетителите на вегански ресторант в Мемфис, щата Тенеси, се нахвърлиха с рецензия към шефовете му Адам и Крисайт Джефри, тъй като се оказа, че те позволяват на децата си да тичат голи по заведението и да се изхождат непосредствено на пода му. Скандалът се развихри изключително яростно откакто един от клиентите написа в интернет негативното си мнение за ресторанта, оповестява Yahoo7. Посетителят споделя, че момченце - едно от децата на притежателите, " тичаше изцяло голо и се изхождаше по огромна потребност на пода ". След написаното от недоволният клиент, неотложно и други гости на заведението засипаха мрежата с аналогични тъжби. Една от тях, Челси Бартли, написа да вземем за пример, че голото момче се накланяло пред нея, с цел да си покаже задника: " Отначало той бягаше в кръг, а по-късно се качи на стол като краката му бяха извънредно мръсни. След това то стартира да ме гледа втренчено и аз нямаше по какъв начин да се нахраня умерено ".

Но притежателите на ресторанта решили от своя страна да отговорят на рецензиите по много недодялан метод като посъветвали недоволните клиенти да не идват повече в заведението, в случай че нещо от това което се случва вътре не ги устройва. Крисайт Джефри също по този начин прецизирала, че едното от момчетата й е на 5 години, а другото е на съвсем 2 години и по тази причина няма нищо ужасно в тяхното държание.

" Приемам вашето мнение, само че в случай че ви е неприятно да виждате голо дете, то повече не идвайте при нас. Той не може непрекъснато да носи памперси. Такъв е животът ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР