Посетителите на Айфеловата кула могат отново да се насладят на

...
Посетителите на Айфеловата кула могат отново да се насладят на
Коментари Харесай

Айфеловата кула отваря терасата си за партита

Посетителите на Айфеловата кула могат още веднъж да се насладят на едно пиво и даже да потанцуват на лятната ѝ тераса със зашеметяваща панорама към Париж, която бе отворена тази седмица, съобщи Ройтерс.

Кулата бе затворена в средата на март поради епидемията от ковид, претърпя най-дългия интервал на затваряне от Втората международна война насам, само че от 25 юни още веднъж приема гости.

Терасата ѝ, която се издига на 57 метра над земята, разполага с бар, който може да одобри сред 300 и 350 души по време на диджей празненства, планувани да се организират всеки четвъртък и петък вечер до 28 август, сподели Патрик Бранко Руиво, ръководещ шеф на Айфеловата кула.

Въпреки че за всички гости на кулата има условие да са с маски и да съблюдават физическа отдалеченост, малко на брой на проявата по откриването на терасата на 9 юли носеха маски.

Айфеловата кула нормално приема близо 7 милиона гости годишно, 75 % от които задгранични туристи. Но защото към момента интернационалните пътувания не са толкоз интензивни като преди пандемията, вечето гости в близко бъдеще се чака да бъдат от Франция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР