Посетителите на Автосалон София 2017 имат възможност да се запознаят отблизо

...
Посетителите на Автосалон София 2017 имат
възможност да се запознаят отблизо
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: SEAT представя новите Arona и Ibiza

Посетителите на Автосалон София 2017 имат възможност да се срещнат от близко с две от най-новите пазарни оферти на испанската SEAT, включително Arona и Ibiza. На щанда на марката са показани също така и Ateca, както и няколко модификации на Leon, включително и Leon ST.

Arona, което бе третото напълно ново пазарно предложение на SEAT през тази година, дебютира с съществени габарити дължина 4138 мм, което е с съвсем 8 сантиметра повече в сравнение с новото потомство на Ibiza. В същото време новото SUV предложение на испанската марка е с 10 см по-високо, което е резултат както от по-голямото отстояние на колата от пътя, по този начин и по-просторния интериор. Вместимостта на товарното поделение при стандартна конфигурация на седалките е 400 литра.

SEAT Arona идва с цялостния набор системи за активна и пасивна сигурност, с който разполага испанската марка. В оборудването на компактния SUV ще могат да бъдат включени адаптивен круз надзор, система за подкрепяне на потеглянето по наклон, автоматизирани фарове и чистачки, система за безключов достъп до интериора и пускане на мотора с бутон, паркинг помощник и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР