Посетители на тематичен център на Nissan- Nissan Pavilion, в Йокохама, който

...
Посетители на тематичен център на Nissan-
Nissan Pavilion, в Йокохама, който
Коментари Харесай

Да си платиш за паркирането с ток

Посетители на тематичен център на Nissan- Nissan Pavilion, в Йокохама, който отваря врати днес, могат да заплатят за паркирането на своя автомобил на територията на комплекса с електрическа сила, стига разбира се той да е електрически или електрифициран.

Тематичният изложбен център Nissan Pavilion е поредната самодейност на марката, с която тя показва желанието си да работи за това хората да живеят в един по-добър свят. При визитата си в обособената кафетерия, поръчките на клиентите се реализират благодарение на електрическа енергия генерирана в батерийните блокове на Nissan Leaf или от интегрираната соларна апаратура.

На обособени места в Nissan Pavilion, желаещите могат да се допрян до тръпката на електрическата Formula E, да се повозят в изцяло новия електрически автомобил на марката , да се срещнат с най-новите софтуерни достояния на компанията от региона на електрическата подвижност, включително и с еволюиращата система за автономно управление ProPILOT, (I2V), да поиграят виртуален тенис с посланика на Nissan в спорта Наоми Осака и други.

NISSAN ARIYA ще се предлага във версии с 2 и четири задвижващи колела, като и двете са налични с акумулатори с потенциал от 65 и 90 kWh. Модификацията 4WD ще бъде оборудвана с по-мощни електрически мотори с мощности от 340 и 400 конски сили. Вариантът с две задвижващи колела ще бъде разполагаем с 218 и 242 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР