Посетител на фитнес залата беше шокиран да види бруталния филм

...
Посетител на фитнес залата беше шокиран да види бруталния филм
Коментари Харесай

Посетител на фитнес залата шокиран да види бруталния филм „Американска история X“ по телевизията по време на тренировка

Посетител на фитнес залата беше шокиран да види бруталния филм „ Американска история X “ да се излъчва по телевизионните екрани към зоната им за подготовка.

Зашеметеният консуматор на X/Twitter направи фотография на кино лентата, в който взе участие Едуард Нортън като неонациста Дерек Винярд и е режисиран от Тони Кей, и го показа в платформата на обществените медии - за огромно слисване на други консуматори.

Туитът гласеше: „ Защо американската история X е в моята фитнес зала? “ Някои консуматори се пошегуваха, че филмът от 1998 година е излъчен във фитнес залата, с цел да въодушеви тези, които подвигат тежести. Един консуматор написа: " Нортън имаше постижима физика, която изглеждаше добре. " Друг се пошегува: " О, знам, че там имат ИСТИНСКИ повдигачи. " Трети сподели, че номинираният за Оскар филм ще послужи като „ мотивация “.

Но някои бяха обезпокоени от излъчването. Един угрижен консуматор на X написа: „ Имам възприятието, че гледането на американската история x без тон може да ви даде неверна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР