Посетих в болницата Виолета Балабанова. Когато попитах дали синът й

...
Посетих в болницата Виолета Балабанова. Когато попитах дали синът й
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за убийството на пловдивската милионерка Виолета

Посетих в болничното заведение Виолета Балабанова. Когато попитах дали синът й Георги има нещо общо с нападението над нея, тя замълча и се разплака. Тогава разбрах, че тя го свързва с действието и се усъмних в него. Няколко дни по-късно тя умря.

Това описа в съда служителят на реда Михаил Ангелов, който е бил дълготраен другар с пловдивските предприемачи семейство Балабанови по време на делото през днешния ден против Здравко Дечкин, упрекнат в обир, приключил с убийството на бизнесдамата през 2009 година, оповестява Plovdiv24.bg.

Припомняме, че 10 години след закононарушението Дечкин бе притеглен като обвинен за това, че на 30 септември 2009 година в Пловдив като причинител в съучастничество с Георги Балабанов /син на почината/, е лишил дамската чанта, съдържаща документи, портфейл, ключове и пари, на милионерката Виолета Балабанова, като е използвал за това мощ и грабежът е съпроводен с пронизване с нож на Виолета, от което е последвала гибелта на дамата.

Служителят на Министерство на вътрешните работи Михаил Ангелов се познава с Балабанови от 80-те години и е непосредствен другар. Той съобщи, че се съмнявал в Георги-син, тъй като всякога, когато го питал за майка му той гледал надолу и отбягвал въпросите му.

"Балабанови бяха доста положително и сплотено семейство, Виолета и Геогри-баща бяха на всички места дружно. Те бяха фактор в този град, огромни предприемачи. Виолета ми е споделяла, че синът им е тръгнал по неприятни пътища и се опасява да не разпилее фамилното имущество, караше ме да го надзиравам ", описа още служителят на реда.

Той разяснява, че Георги-син е бил по нощния живот, постоянно сменял колите си. Георги-младши се обадил на Ангелов в трагичната нощ, с цел да му каже, че са нападнали майка му.

"Бях в сервиза и оправях телефон, когато видях доста събрани съседи, чух, че някой е нападнал майката на Жоро Балабанов, била намушкана и червата и били на открито. Обадих му се да пристигна, а той сподели: "Шегуваш ли се с мен? ", описа Георги Ставрев, различен очевидец по делото.

"Получихме сигнал за намушкана жена, тогава работих в Спешна помощ. Когато пристигнахме, тя беше в кръв, а от нея се показваше чревна ципа, на една ръка имаше превръзка. По-късно ми сподели, че причинителят бил с шапка с козирка, противен и пълен и че и преди го е виждала към блока.

Синът й се държеше нападателно и това ме накара да схвана, че е той ", това си спомни лекарят Първан Войнов.

Делото продължава с разпит на очевидци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР