Посещението при гинеколога е за всяка жена нещо много интимно

...
Посещението при гинеколога е за всяка жена нещо много интимно
Коментари Харесай

Появиха се снимки на жени, заснети тайно от извратен гинеколог

 Посещението при гинеколога е за всяка жена нещо доста интимно и персонално. Затова и би трябвало да му има огромно доверие. Именно това доверие е предал гинеколог от украинския град Одеса. Без да знаят, пациентките били снимани от скрита камера. След това разкрили записите на порностраница.

Медиите разпространиха и фотоси, снимани по време на прегледи и пуснати по-късно в порносайт. Скандалът се разразил, откакто една от пациентките на Вячеслав Триполка подала недоволство против него. Тя споделя, че забелязала в порносайт по какъв начин лекарят я преглежда. Камерата била поставена по този начин, че да хване допустимо най-вече " детайлности ". 

След като почнала следствие, полицията открила, че гинекологът е снимал и други свои пациентки. Пред проверяващите той се оправдал, че камерата в действителност била поставена от негов сътрудник, който желал да му скрои номер.  Независимо от това, той има краткотрайна възбрана да практикува специалността си, до момента в който не завърши следствието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР