Посещението на вицепремиера Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Посещението на вицепремиера Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Експерт: Налудничави са слуховете, че в САЩ ще се реди българско правителство

Посещението на вицепремиера Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността е изцяло публично. Доста налудничаво звучат слуховете, че в Съединени американски щати ще се реди българското държавно управление. Във вторник министърът на защитата ще е на среща в Пентагона. Това сподели в директно включване от Съединени американски щати проф. Йонко Мермерски за "Беновска пита " по Канал 3.

По тематиката със болестта на американския президент Мермерски още веднъж сподели, че Доналд Тръмп е в болница, не поради положението си, а се взимат превантивни ограничения. "През последните 24 часа не е имал нараснала температура. Графикът му не е изменен. Докторите считат, че тежката фаза е премината и върви към бързо излекуване ", сподели той.

Мермерски разяснява и дебата сред Байдън и Тръмп, който провокира голям брой реакции в Съединени американски щати и по света. Той счита, че водещият на дебата е заел страна и Тръмп е трябвало да се бори и с него, и с Байдън. "Хората в Америка са разграничени и поляризирани ", сподели още професорът. "40% са твърдо за Тръмп, 40% са твърдо за Байдън, останалите се двоумят ", уточни той.

Според Мермерски програмата на демократите е съсредоточена в това да бъде свален Тръмп и нищо друго по-късно. Стилът на Тръмп нервира доста хора. "Но той направи големи по обсег усъвършенствания за Съединени американски щати ", сподели още проф. Йонко Мермерски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР