Посещението на винени региони в Европа е мечта за всеки

...
Посещението на винени региони в Европа е мечта за всеки
Коментари Харесай

Най-предпочитаните винени райони в Европа

Посещението на винени райони в Европа е фантазия за всеки познавач на виното. Невероятно изящните лозя, топлото и слънчево време, пленителните хълмове и положителната храна дефинират тези топ винарски региони. foodpanda ще ви придвижи в най-хубавите дестинации за вино в Европа, които ще ви оставят заслепени с тяхното съвършенство и уникалност.

• Шампан, Франция- Един от най-известните винарски райони в Европа, Шампан е идеална дестинация за еднодневна екскурзия от Париж. Шампан неотдавна бе разгласен за обект на международното културно завещание на ЮНЕСКО, който е главен привличащ туризъм за региона, дружно с красивите скатове, цялостни с лозя за най-обичаното вино, а точно шампанското.

• Пиемонт, Италия- Не можете да пропуснете да посетите Пиемонт и неговите известни червени виновност, които включват Barolo и Barbaresco. Ако търсите богати бели, тогава Cortese, Arneis и Erbaluce са тук за вас. Посещението на този изящен район може да бъде най-хубавият метод да разберете повече за известните италиански виновност.

• Бордо, Франция- Бордо е прочут, импровизирано, като винената столица на света. Има една завладяваща композиция от история, средновековна просвета и добра храна и вино, което прави Бордо съвършена дестинация за феновете на виното.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР