Посещението на руския президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.

...
Посещението на руския президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Москва: Посещението на Путин в Китай е съдбоносна стъпка за планетата

Посещението на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 в Китай се трансформира в съдбоносна стъпка, определяща бъдещето на цялата планета. Това съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

„ Това е вероятност за бъдещето: не за една година, не за две и не за три. Това са съдбоносни стъпки, които ще дефинират бъдещето освен на нашия район, само че и на цялата планета ”, разяснява Захарова в ефира на телевизионния канал ТВЦ.

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи по-рано на 32-та асамблея на Съвета по външна и отбранителна политика, че посещението на Путин в Китай потвърждава, че руско-китайските връзки на всеобхватно партньорство надвишават обичайните междудържавни съюзи от предходната ера.

Те не престават да играят основна роля за поддържането на интернационалната сигурност и уравновесеното развиване на света, сподели Лавров, представен от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР