Посещението на Путин в контролирани от Русия украински региони е

...
Посещението на Путин в контролирани от Русия украински региони е
Коментари Харесай

Керемедчиев: Визитата на Путин в контролирани от Русия украински територии е знак, че ще спре своето настъпление

„ Посещението на Путин в следени от Русия украински райони е знак, че Русия очевидно ще спре своето нахлуване и ще се концентрира върху териториите Донецка, Луганска и Запорожието, които признава, и ще причисли към своята територия. " Това съобщи в ефира на NOVA NEWS някогашният зам.-външен министър и посланик Милен Керемедчиев.

" От тук нататък следва сюжетът Крим – защита непременно, по всевъзможен начин на територия, която тя счита за своя. Виждаме, че украинските сили натрупат много войска, техника. От друга страна, Русия построява към този момент трета линия окопи и уреди на източния бряг на Днепър ”, уточни дипломатът.

Керемедчиев съобщи, че в Русия се разисква за експертите в избрани специалности да се изисква изходяща виза. Например IT експертите да не могат да напущат без позволение.

Относно митингите на зърнопроизводителите с настояването да спре вноса на украинско зърно, той сподели, че сме в леко разкрачена обстановка. „ Този отрасъл е един от най-субсидираните в земеделието, освен с национални, само че и с европейски дотации. Много постоянно тези средства се употребяват не за помощ на самите производители, а по-точно в областта на първокласния живот ”, разяснява Керемедчиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР