Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши в България беше

...
Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши в България беше
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Посещението на Кьовеши в България беше изцяло работно

Посещението на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши в България беше напълно работно. Темите, които обсъдихме, не са обхващали въпроси отвън проблематиката, засягаща нейната активност. Най-важният резултат от тази аудиенция беше, че ще започва бързо попълването на останалите места - 6 от 10, на българските европрокурори. Това съобщи пред Нова тв служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов.
" Тя категорично съобщи, че се преследват избрани закононарушения. Няма лист от хора, които би трябвало да понесат отговорност, само че би трябвало да се знае, че е належащо да има инспекции и следствие по високите етажи на властта и те би трябвало да завършват бързо и с явен резултат ", сподели още той.
 Кьовеши пред Стоилов: Въпросът за профилираното правораздаване е спорен Кьовеши пред Стоилов: Въпросът за профилираното правораздаване е спорен
Министърът на правораздаването проф. Янаки Стоилов и екипът му организираха среща с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Проф. Стоилов...
И добави: „ Това, което тя чака, е да има съдействие както с прокуратурата по този начин и с други органи в България, в това число и такива от системата на Министерство на вътрешните работи. Според мен това е вярно, тъй като колкото е по-задълбочено това съдействие, толкоз по-добре ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР