Посещението на албанския премиер Еди Рама в Анкара по покана

...
Посещението на албанския премиер Еди Рама в Анкара по покана
Коментари Харесай

Албания и Турция подписаха пет споразумения

Посещението на албанския министър председател Еди Рама в Анкара по покана на турския президент Реджеп Тайип Ердоган е довело до пет съглашения, подписани сред двете държавни управления, оповестява БГНЕС.
Двамата водачи са подписали съглашение за основаване на Съвет за стратегическо съдействие на високо равнище сред двете страни. Последвало е друго съглашение за съдействие в региона на опазването на здравето, подписано от министрите на опазването на здравето. Министрите на образованието също са подписали съглашение за съдействие в региона на образованието. е било контрактувано в договорка, подписана от министрите на културата. Между министрите на инфраструктурата е бил контрактуван Меморандум за съгласие.
 Ердоган видя турски земи даже в Сибир Ердоган видя турски земи даже в Сибир
Турското издание AHaber разгласява карта за разпространяването на „ турската мощ ”, разяснявайки оповестения проект от Ердоган &...
На втория ден от визитата делегацията на Рама отдаде респект на Ататюрк, създателят на актуалната турска република, в мавзолея, отдаден на него в Анкара. продължи с други срещи през втория си ден на посещаване в Турция, като досега не е оповестена информация за полемиките на Рама и Ердоган по отношение на разширението на териториалните води на Гърция в Йонийско море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР