Посегателството му се наказва с до 10 години затворБританецът, нарязал

...
Посегателството му се наказва с до 10 години затворБританецът, нарязал
Коментари Харесай

Британецът, нарязал гумите на 56 автомобила в Добрич, остава в ареста

Посегателството му се санкционира с до 10 години затвор

Британецът, нарязал гумите на 56 автомобила в Добрич, остава в ареста, реши Районният съд. Посегателството му се санкционира с до 10 години затвор.

Нападението над паркираните коли е станало в утринните часове на 22 декември. Мъжът е бил на посетители на фамилни другари, само че поради огромен звук съседи вършат забележка. След това мъжът чупи входната врата на блок и се залавя да реже гумите, оповестява.

Според съда в Добрич, без значение от събитието, че обвиненият е неосъждан, доказателствата сочат, че съществува заплаха при по-лека мярка той да се укрие, с цел да избегне наказателно гонене или да извърши друго закононарушение.

Опасността обвиненият да се укрие се обосновава и от събитието, че той е непознат жител и би могъл да напусне рамките на страната, без значение от посочения по делото адрес, отбелязва съдът.

Мъжът е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение, което се характеризира с висока социална заплаха, показва още съдът. Определението на Районния съд може да бъде обжалвано.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР