Португалското крило Жорже Фернандо Барбоса Интима е четвъртото ново попълнение

...
Португалското крило Жорже Фернандо Барбоса Интима е четвъртото ново попълнение
Коментари Харесай

Португалец от "Сен Етиен" е четвъртият нов играч на ЦСКА

Португалското крило Жорже Фернандо Барбоса Интима е четвъртото ново попълнение на ЦСКА. От клуба оповестиха, че играчът е преотстъпен за една година на " Българска войска ".

Футболистът е прочут като Жоржиньо и е на 23 години. Той подписа с ЦСКА и в четвъртък ще лети с тима за подготвителния лагер в Австрия. Португалецът е кадър на школата на " Манчестър сити ", където е притеглен през 2011 година В продължение на пет години играе за юношите на отбора, а след това и за дублиращия състав.

През 2016 година преминав в " Арука ", където вкарва пет гола в 14 мача. Следва наем в " Сен Етиен " през 2017 година, където впечатлява в едвам пет мача и е притеглен за непрекъснато на " Жофроа Гишар ". От отбора обаче вземат решение да го дадат чартърен на " Шавеш " през предишния сезон, а в този момент минава в ЦСКА.

Жоржиньо има двойно поданство и е настоящ национал на Гвинея-Бисау.

Дотук ЦСКА взе трима други. Стивън Перейра и вратарят Данте Стипица, както и още един португалец Жанио Бикел Фигейредо да Силва. Червените съумяха да привлекат за непрекъснато и Енрике Рафаел, който предишния сезон игра чартърен от " Атлетико минейро ".

В същото време клубът се раздели с Раул Лое, Роланд Алберг, Хеан Бланко, Александър Барт и Укра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР