Португалският треньор от GPS/Valencia Европа Уго Енрикеш пристига на тридневно

...
Португалският треньор от GPS/Valencia Европа Уго Енрикеш пристига на тридневно
Коментари Харесай

Португалски треньор от GPS/Valencia на посещение в Барокко спорт

Португалският треньор от GPS/Valencia Европа Уго Енрикеш идва на тридневно посещаване в Академията на Барокко спорт (София). Eнрикеш ще води заниманията на всички възрасти от 26-и до 28-и февруари.

Основен приоритет на визитата му е използването на подготвителната методика на GPS/Valencia във всички обединения на българските " прилепи ". Както е известно, Академия Барокко е формален сътрудник на GPS/Valencia за България, което включва работа по методиката на испанския гранд, присъединяване на тимовете от другите възрасти в шампионати и кампове, проведени от GPS/Valencia и мониторинг на състезателите от страна на скаути от GPS/Valencia.

Близо двегодишното съдействие сред двете страни към този момент дава резултати, като в основния филиал на GPS/Valencia за Югоизточна Европа в Атина (Гърция) тренира и играе някогашният бранител на Барокко Виктор Димитров, а развиването на няколко от състезателите на Барокко е непрекъснато и деликатно следено от скаутите GPS/Valencia. Повече информация за клуба на www.baroccosport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР