Португалският певец Салвадор Собрал, който през този май спечели Евровизия

...
Португалският певец Салвадор Собрал, който през този май спечели Евровизия
Коментари Харесай

Салвадор Собрал, който спечели "Евровизия 2017", е в критично състояние в реанимация

Португалският артист Салвадор Собрал, който през този май завоюва " Евровизия " в Киев, се намира в реанимация в тежко положение, пишат локални медии. На 19 септември артистът бил настанен в реанимацията на болница " Санта Круз " в Лисабон, а на идващия ден положението му се влошило още повече. Салводар е роден с недостатък на сърцето и към момента чака донорски орган за трансплантация. " Състоянието на Салвадор не му разрешава да напусне интензивното поделение на болничното заведение. Трудно е да се даде прогноза, визитите му са лимитирани, " оповестяват от управата на " Санта Круз ".


Почитатели от разнообразни страни му пишат в обществените мрежи с пожелания за възобновяване.

" Ние се молим за теб, Салвадор! Всичко ще бъде наред, " написа в микроблога си победителката от 2016 година Джамала.

27-годишният Салвадор стана победител през 2017 година с рекорден резултат - 758 точки, а на второ място остана представителят на България Кристиян Костов. Той извърши лирическата комбинация " Amar pelos dois ".

Заради заболяването си португалецът не можеше да взе участие на " Евровизия " наедно с всички и пропусна подготовките на полуфинала. Организаторите обясниха, че са влезнали в състояние и разрешили на музиканта да се появи в последния миг.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР