Португалският национал Андре Гомеш вече е футболист на Евертън. Тази

...
Португалският национал Андре Гомеш вече е футболист на Евертън. Тази
Коментари Харесай

Официално: Барса продаде Андре Гомеш на Евертън

Португалският национал Андре Гомеш към този момент е футболист на Евертън. Тази вечер " карамелите " подписаха контракт за 5 години с халфа, който до момента беше благосъстоятелност на Барселона. През предишния сезон той игра чартърен на " Гудисън Парк " и с изявите си убеди шефовете на клуба да платят желаните от Барса 25 млн. евро. В тази сума не са включени плануваните бонуси. Преди три години каталунците дадоха на Валенсия 37 млн. евро за Гомеш.

" Много съм благополучен, че подписах с Евертън. Не беше мъчно да се съглася да остана тук. Благодарен съм на управлението за усилието да ме притегли за непрекъснато. Вече имах опция да кажа, че се усещам част от фамилията на Евертън, а за мен това е най-важното ", показа Гомеш пред уеб страницата на " карамелите ".

" През предишния сезон натрупах скъп опит. Исках да бъда значим за тима и считам, че го реализирах. Сега съм още по-доволен. Не единствено аз, само че и всички футболисти на Евертън сме окуражени да се развиваме и да реализираме положителни резултати ", сподели още португалецът.

През сезон 2018/19 25-годишният халф записа 27 мача и 1 гол в Премиър лийг, като получи 7 жълти картона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР