Португалският наставник Жозе Моуриньо е отхвърлил категорично възможността да бъде

...
Португалският наставник Жозе Моуриньо е отхвърлил категорично възможността да бъде
Коментари Харесай

Девет години след ШЛ: Моу отрязал мерака на Ювентус

Португалският ментор Жозе Моуриньо е отхвърлил изрично опцията да бъде идващият треньор на Ювентус, предадоха медиите в Испания. Причината е, че Специалния таи „ топли” усеща към Интер, който бе управителен от него преди години, а също по този начин е и огромен исторически противник на „ остарялата госпожа”.

Испанският AS удостовери, че персонално Кристиано Роналдо е настоял Моу да поеме Ювентус през новия сезон, заменяйки Масимилиано Алегри. Португалският дует работи дружно в Реал Мадрид сред 2010-а и 2013-а година, като №7 е споделил пред шефовете на „ бианконерите”, че Моуриньо е индивидът, който може да донесе експресно по този начин бленувания трофей от Шампионската лига в Торино.

Почетино споделил "да " на на Ювентус

Няколко дни след тази информация обаче испанското издание удостовери, че Моуриньо не е склонен да скапе връзките си с тифозите на „ нерадзурите”. Информацията излиза тъкмо девет години, откакто Интер завоюва Шампионската лига с Моуриньо отпред, откакто надви с 2:0 в последния мач от изданието на „ Сантиаго Бернабеу”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР