Португалският халф на ЦСКА-София Жанио Бикел изненадващо се появи на

...
Португалският халф на ЦСКА-София Жанио Бикел изненадващо се появи на
Коментари Харесай

Играч на "ЦСКА-София" изгледа от трибуните победа на "ЦСКА 1948"

Португалският халф на " ЦСКА-София " Жанио Бикел изненадващо се появи на мач на " ЦСКА 1948 " и изгледа успеха с 2:0 над гостуващия " Несебър " на ст. " Васил Левски " в финален мач от XXVI кръг във Втора лига. Присъствието му незабавно направи усещане на фенове и публицисти, а футболистът се усети и се реалокира до един от тунелите, но продължи да гледа срещата.

Това евентуално ще му донесе санкция от клуба, защото управлението на " ЦСКА-София " по всякакъв начин се пробва да пренебрегва другия кандидат за правоприемник на банкрутиралия ЦСКА и даже хора от управата нерядко са правили неласкави мнения по адрес на отбора, който потегли от IV дивизия през лятото на 2016 година Един от някогашните играчи на " ЦСКА-София " - Павел Головодов, си имаше неприятности, тъй като се появи също на мач на " ЦСКА 1948 ".

Иначе с триумфа над " Несебър " отборът на " ЦСКА 1948 " се приближи компактно до местата, даващи право на плейоф за влизане в Първа лига. Воденият от Петко Петков тим е още на 4-то място, само че е единствено на 1 т. от третия - " Монтана " (51 т.). В оставащите си четири турнирни мача " ЦСКА 1948 " гостува на " Поморие " и директния съперник за плейофите - " Арда ", и семейства против " Локомотив " (ГО) и " Локомотив " (Сф). " Сметки не вършим, тъй като единствената вярна е единствено победи до края ", оповестиха през вчерашния ден от клуба, чиято цел е нанагорнище от А регионална група до елита единствено за 3 години.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР