Португалският гранд Спортинг (Лисабон) подсигури участието си в елиминационната фаза

...
Португалският гранд Спортинг (Лисабон) подсигури участието си в елиминационната фаза
Коментари Харесай

Спортинг се възползва максимално от кризата в ПСВ

Португалският гранд Спортинг (Лисабон) подсигури присъединяване си в елиминационната фаза на Лига Европа. " Лъвовете " се възползваха по отличен метод от рецесията в холандския ПСВ и разрушиха " филипсите " с 4:0 на своя " Жозе Алваладе ".

Така в идващия кръг някогашният отбор на Кристиано Роналдо ще се изправи в директна борба за първото място в група D против австрийската сензация ЛАСК (Линц).

Европейската борба стартира по отличен метод за селекцията на Феро дос Сантош, която водеше с 2:0 до 16-ата минута. Преднина на " зелено-белите " даде Фелипе, а малко по-късно се разписа и Бруно Фернандеш, отпразнувал по този метод и подписаният от него през тази седмица нов контракт със Спортинг.
 Лацио победи ЧФР Клуж с 1:0 на
Лацио запази плахи очаквания за второто място в група Е

" Орлите " надделяха с минималното 1:0 ЧФР Клуж

В 43-ата минута в прегръдките на своите сътрудници попадна и някогашният централен бранител на Барселона - Жереми Матийо.

В 64-ата минута Бруно Фернандеш още веднъж попадна в епицентъра на събитията, бидейки прецизен след осъществяване на дузпа.

До края триумфът на Спортинг можеше да бъде още по експресивен, само че Унерщал не бе преодолян след ударите на Розие и Яник Боласие.

СПОРТИНГ (ЛИСАБОН) - ПСВ 4:0

1:0 Фелипе (9 " ), 2:0 Фернандеш (16 " ), 3:0 Матийо (43 " ), 4:0 Фернандеш (64 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР