Португалският бранител Пепе се завърна в Порто, откъдето беше купен

...
Португалският бранител Пепе се завърна в Порто, откъдето беше купен
Коментари Харесай

Пепе: Когато пристигнах в Реал Мадрид, там беше гробище за централните защитници

Португалският защитник Пепе се завърна в Порто, откъдето беше платен от Реал Мадрид през 2007 година, като в този момент той си напомни времената, когато играеше за испанския гранд.

“Всички играчи, които пристигаха в Реал Мадрид, всички тези централни защитници… това беше гробище за централните бранители, никой не успяваше да се наложи. Порто ме приготви за това. Бях там 10 сезона. Изредиха се огромни бранители, с към този момент построени имена, и не съумяха да се наложат по този начин, както аз съумях.
Pepe: " Real Madrid was a centre-backs' graveyard when I arrived " https://t.co/3PDzDl8Lbd https://t.co/3PDzDl8Lbd pic.twitter.com/HAD6Q1Qhr6
— AS English (@English_AS) January 10, 2019 Повторната ми среща с Икер Касийяс? Много съм благополучен. Може и да съм повлиял на решението му да пристигна в Порто. Когато дойдох, му зададох същия въпрос, какъвто той ме попита при присъединението ми към Реал: “Говориш ли испански?” Сега аз го попитах: “Говориш ли португалски?”, а той ми отговори, че се оправя добре и че схваща, само че се тормози. Отвърнах му, че тогава е по-добре, в сравнение с аз, когато пристигнах в Реал”, съобщи бранителят пред Porto Canal.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР