Португалски халф ще е перлата в лятната селекция на Левски.

...
Португалски халф ще е перлата в лятната селекция на Левски.
Коментари Харесай

Португалец ще бъде перлата в селекцията на Левски

Португалски халф ще е перлата в лятната селекция на Левски. На " Герена " са набелязали състезател от страната европейски първенец, който да запълни дупката в средата на терена. В момента на " Герена " изчакват решение на Арбитражната комисия в страната му, преди да оформят прехвърлянето му.

След като той приключи контракта си, ще може умерено да подпише със " сините ". Надеждите са това да се случи до края на другата седмица, с цел да може да стартира тренировки с отбора, написа “Меридиан Мач ”. От клуба обаче пазят в строга загадка името на въпросния португалец, с цел да не провалят договорката.

" Сините " чакат и още един състезател в центъра на терена. Отново става дума за чужденец, който ще пристигна като свободен сътрудник. Именно с тези две попълнения на " Герена " се надяват да запълнят дупката оставена от напускащите Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

На " Герена " сигурно ще има и нов атакуващ халф. Това би трябвало да бъде Антонио Вутов. Така умерено може да се каже, че от актуалната междинна линия на " сините " само Мехди Бурабия може да се надява да играе и през новия сезон, както и от време на време Ивайло Найденов и Роман Прохазка, който обаче предпочитано ще бъде изпозван на фланга.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР