Португалската звезда Кристиано Роналдо продължава с разкритията си относно случващото

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо продължава с разкритията си относно случващото
Коментари Харесай

Роналдо: Съжалявам, че напуснах срещу Тотнъм, Меси е невероятен играч

Португалската звезда Кристиано Роналдо продължава с разкритията си по отношение на протичащото се с него в клубния му тим Манчестър Юнайтед, като в последната част от изявлението му пред Пиърс Морган той разяснява отхвърли му да влезе в игра против Тотнъм, бъдещето му в Юнайтед, както и огромния си противник Лионел Меси.

Преди месец, когато " алените дяволи " одобриха " шпорите " на " Олд Трафорд " Роналдо не пожела да се появи на терена в заключителните минути на срещата, а вместо това се насочи демонстративно към съблекалнята. Голмайсторът призна, че, може би той също е сбъркал с постъпката си, само че съобщи, че е бил предизвикан от треньора Ерик загар Хаг.

" Честно казано скърбя за това. Може би или пък не, не знам. Трудно ми е да кажа на 100%, само че дано кажем, че скърбя. Мисля, че той го направи преднамерено. Почувствах се предизвикан. Не го почитам, тъй като той няма никакво почитание към мен. Мисля, че това беше тактика от страна на клуба, с цел да ме накарат да отвръщам по метода, по който го направих. Не е разрешено на един треньор да ме пуска в игра за три минути. Съжалявам, само че не съм подобен вид футболист. Знам какво мога да дам на тима. Останах доста, доста, доста отчаян от диалозите с Манчестър Юнайтед ", разяснява Роналдо.

Португалецът разкри и дали за него има бъдеше в отбора на Манчестър Юнайтед.

" Не знам какво ще бъде бъдещето ми, тъй като в този момент съм на вълна Световно състезание. Това ще бъде евентуално последното ми Световно състезание, сигурно е петото. Никой не е съвършен. В епизодите на живота участваме всички като човешки същества, аз съм и татко. Винаги ще върша неточности. Мотивацията ми е същата, както преди няколко месеца. Не споделям, че нуждая се от ново предизвикателство. Може би въпреки всичко Юнайтед и аз имаме потребност от нещо ново. Но в случай че се върна, се надявам хората да ме оставят да светя, по този начин, както съм го правил в другите клубове в последните години ", добави Кристиано.



37-годишният нападател разяснява и някои изявления в медиите, които постоянно бързат да разгласят, че никой не желае в състава си португалеца.

" Имах огромна оферта от Саудитска Арабия през лятото, това е несъмнено. Но медиите не престават да настояват, че никой не желае Кристиано. Как няма да желаят състезател, който е вкарал 32 гола предишния сезон? ", учудва се петкратният притежател на " Златната топка ".

Роналдо приказва още и за своя огромен противник през годините Лионел Меси, като се изрече доста ласкаво за уменията на аржентинеца.

" Меси е необикновен състезател, магичен, топ. Като играчи споделяме една сцена 16 години, представяте ли си. Имам положителни връзки с него. Не сме другари, в смисъл да си гостуваме и да приказваме по телефона. Но ми е като съотборник. Винаги съм уважавал метода, по който приказва за мен. Нашите дами също се почитат и са от Аржентина. Какво да кажа за Меси? Голям състезател, който прави огромни неща за футбол ", призна Кристиано Роналдо.

Запитан кои са най-големите футболисти, които е гледал онлайн, без да брои себе си, португалецът показа: " Меси, Зидан... "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР