Португалската звезда Кристиано Роналдо потвърди, че все още има големи

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо потвърди, че все още има големи
Коментари Харесай

Центурионът Кристиано Роналдо се цели в шесто европейско първенство

Португалската звезда Кристиано Роналдо удостовери, че към момента има огромни упоритости на 37 години и призна, че счита да продължи кариерата си минимум до края на Евро 2024. Той разкри това по време на лагера с националния тим.

“Моят път към момента не е приключил. Трябва да подкрепяте Крис още известно време. Искам да играя на Мондиала и на Евро 2024. Чувствам се доста стимулиран. Амбицията ми е огромна ”, показа 5-кратният притежател на “Златната топка ”, който получи вторник специфична премия за най-хубав голмайстор на националния тим на Португалия, връчена от федерацията.

37-годишният капитан на европейските първенци от 2016-та има 189 мача за “мореплавателите ” и държи международния връх по голове със 117 попадения. В Катар той би трябвало да играе своя десети огромен интернационален шампионат.

Той се завърна в Манчестър Юнайтед през 2021 година, само че имаше мъчно начало на този сезон, като бе оставян на аварийна пейка и се говореше, че ще напусне тима, който не се класира за Шампионската лига в края на предишния сезон.

“Знаем, че Кристиано желае да реализира цели, които другите в никакъв случай не са реализирали. Той е най-хубавият футболист в света и ще продължи да преодолява трудностите, които други не могат ”, сподели неговият съотборник в Манчестър Юнайтед и Португалия Бруно Фернандеш.

Стрелецът и съотборниците му се събраха в Лисабон сряда, с цел да се готвят за дуелите от Лигата на нациите против Чехия в Прага (събота) и против Испания в Брага (вторник).
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР