Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга
Коментари Харесай

Роналдо признал изнасилването в първите си показания

Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга му е споделила неколкократно да спре половия акт сред двамата, твърди Der Spiegel. Германското издание разгласява през днешния ден нови документи по случая, като съгласно един от тях при първичното попълване на въпросник по отношение на случая, Роналдо е признал, че Майорга няколко пъти му е споделила „ Не “ и „ Спри “, само че все пак той е траял дейностите си.

В следствие юристите на футболиста са подменили въпросника от септември 2009-та година с различен от декември, в който петкратният притежател на Златната топка отхвърля американката да е казвала въпросните думи, написа БГНЕС. Във версията от септември Роналдо признава, че след половия акт Майорга е споделила „ Задник подобен, ти ме принуди. Идиот. Аз не съм като другите “, а той ѝ се е извинил. Във втория въпросник обаче португалецът твърди, че тя не е споделила нищо сходно.

35-годишната американка Катрин Майорга упрекна Роналдо, че я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009-та година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР