Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за втори пореден

...
Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за втори пореден
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо спечели отново наградата за най-добър футболист на годината

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за втори следващ път завоюва премията на ФИФА за най-хубав футболист в света за сезона - FIFA The Best.
Челната тройка оформиха Лионел Меси от Барселона и новото попълнение на Пари Сен Жермен - Неймар . Кралският клуб обра съвсем всички титли през миналите 12 месеца, а с отличните си изяви през акцията Роналдо заслужи над 43% от вота за влиятелното отличие, до момента в който за Меси гласоподаваха малко над 19%, а за Неймар - съвсем 7%.
Крайният резултат за премията на FIFA се оформя след гласоподаване от страна на капитаните и треньорите на всички национални тимове (което представялява 75% от вота), както и от мнението на почитателите, които имаха опцията да изберат своя любим в уеб страницата на FIFA (допринасяйки с останалите 25%).
Очаква се Кристиано Роналдо още веднъж да бъде джентълмен и на другото най-ценно самостоятелно отличие във футбола - Златната топка, като церемонията по нейното връчване ще се организира при започване на януари 2018.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР