Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо може да се завърне донякъде изненадващо

...
Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо може да се завърне донякъде изненадващо
Коментари Харесай

Трус от Испания: Кристиано се завръща в Ман Юнайтед!

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо може да се завърне ненапълно изненадващо в Манчестър Юнайтед през идната година. Информацията пристигна от испанската телевизия Chiringuito, като Едуардо, един от водещите в предаване, призна този факт. Измина малко повече от година, откакто Роналдо напусна Реал Мадрид, с цел да премине в Ювентус, само че връзките на петкратния притежател на Златната топка не е в положителни връзки с новия ментор на италианския хегемон Маурицио Сари.

Ювентус стартира интервенция "Мбапе "

„ Кристиано ще напусне Ювентус в края на сезона, в случай че тимът им не завоюва Шампионската лига. Той отиде в Торино тъкмо за този трофей и да го завоюва с трети друг клуб, само че нещата станаха много комплицирани за него в последно време”, призна анализаторът.

Италианският исполин възнамерява да притегли Пол Погба и Килиан Мбапе, което ще стане доста мъчно, а точно Кристиано може да се употребява като разменна монета. Юве желаят да вземат Погба и Мбапе, само че това ще е доста комплицирано, изключително за втория. Най-малкото лимитите към заплатата им ще са доста надвишени, в случай че могат да вземат и двамата. По този метод наподобява, че изходът от „ Алианц Стейдиъм” за Роналдо наподобява най-логичен”, продължи той.

Враждуват ли дамите на Кристиано и Меси? Отговорът в една фотография

По време на престоя си в Реал Мадрид някогашният футболист на „ алените дяволи” бе свързван със завръщане на „ Олд Трафорд”, който напсна през 2009-а година. Английските медии пък потвърдиха също, че се чака шоков трансфер на Кристиано в Юнайтед след края на сезона, само че португалецът е спряган за прекосяване в Интер Маями, ПСЖ или китайската Супер лига.

Роналдо събрал съотборниците си на вечеря и се е извинявал

Ако този трансфер стане факт идното лято, Кристиано ще се завърне в Манчестър за първи път от 11 години насам като футболист. Иначе, огромният раздор в връзките сред Сари и Кристиано настана по време на мача на Юве с Милан, откакто тактикът не се посвени да извади звездата си в 55-ата минута, с цел да бъде сменен от Пауло Дибала.

Аржентинецът означи победния за Юве гол, а CR7 напусна повече от яростно „ Сан Сиро”, откакто даже не догледа края на мача. По-късно Сари призна, че Кристиано е малтретиран от травми, само че с идването на паузата за национални тимове играчът игра в двата мача за Португалия, в които вкара четири гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР