Португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол

...
Португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол
Коментари Харесай

Ювентус загуби, но всички говорят за пресата на Роналдо

Португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо означи първия си гол за " бианконерите " в Шампионската лига, само че отборът му отстъпи с 1:2 пред Манчестър Юнайтед в Торино.
 Приятелката на Роналдо била щерка на наркотрафикант
След отбелязването на гола Роналдо волно или несъзнателно си подвигна фланелката и светът още веднъж видя превъзходната му коремна преса. Това стана мотив още веднъж да се заприказва за тази част от тялото на носителя на " Златната топка ", с която той впечатлява не от през вчерашния ден, а напъните му в тази област родиха много легенди през годините.

През 2009 година английските таблоиди писаха, че Роналдо прави по 3000 коремни преси на ден, което се оказа надалеч от истината. Самият футболист описа по-късно за подготвителната си стратегия.

" Растях като дете без мускули. 11-годишен взех решение да трансформира това. Всички споделяха, че имам огромен гений, само че нямам физика. Затова започнах да упражнявам всяка вечер в допълнение в стаята си, с цел да стана по-едър и бърз. 3000 коремни преси дневно е мит. Не върша толкоз и седминчно. Тренирам обаче най-малко 4-5 дни седмично коремните мускули, като минималното количество преси е 200-300.



Не би трябвало да се прекалява, тъй като може да се получат проблеми ", споделя Роналдо през март 2017 година. Той знае защо приказва. По време на престоя си в Манчестър Юнайтед португалецът е влизал даже в болница с остри мускулни болки в коремната област.

Медиите разкриват, че дружно с него в клиниката угрижен отива и мениджърът сър Алекс Фъргюсън. Причината за болките бързо е разкрита - Роналдо правел по 700 коремни преси дневно. Наложило се е да понижи темпото.

" Много значимо е и храненето. Аз хапвам по шест пъти дневно на дребни порции. Пийте и доста течности. Коремната преса може да се тренира и в леглото преди сън или след ставане. Най-важното е да ви стане табиет ", разкрива още от тайните си Роналдо.



Не всички са във възхита от маниера на Роналдо да показва изваяното си тяло. Бившият вратар на Байерн Мюнхен и Бундестима Оливер Кан избухна след следващата фотография от съблекалнята на Реал, на която Роналдо показва пресата си.
" В последното време виждам коремната преса на Роналдо по-често, в сравнение с гърдите на жена си ", сподели германецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР