Португалската легенда Жозе Моуриньо разкри коя е единствената загуба в

...
Португалската легенда Жозе Моуриньо разкри коя е единствената загуба в
Коментари Харесай

Коя е единствената загуба, която разплака Моуриньо?

Португалската легенда Жозе Моуриньо разкри коя е единствената загуба в неговата кариера, която го е предиздвикала да плаче. Това е провалянето от Байерн Мюнхен и отпадането от Шампионската лига през 2012 година.

Моуриньо чудесно познава усета на триумфа с всеки отбор, който е водил, изключително през въпросния сезон, когато прекъсна превъзходството на Пеп Гуардиола и неговия Барселона.

Въпреки че Реал бе апетитен за най-хубавият отбор в Европа в този интервал, „ белия балет” се провали в Шампионската лига, губейки от Байерн Мюнхен след осъществявания на дузпи.

„ Кристиано, Кака, Серхио Рамос. Това са три чудовища във футбола, няма никакво подозрение в това, само че в това време и те са индивиди. Тази вечер е единствената в моята кариера, в която плаках след футболен мач. Спомням си доста добре – аз и Айтор Каранка в паркираната пред къщата ми кола, плачейки… Беше доста мъчно да го приема, тъй като през сезон 2011/2012 ние бяхме най-хубавият отбор в Европа”, разяснява Жозе Моуриньо пред „ Марка”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР