Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да направи изключително достойна

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да направи изключително достойна
Коментари Харесай

Роналдо превърна хотелите си във временни болници

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да направи извънредно почтена постъпка, обвързвана с битката за превъзмогване на пандемията от ковид в Европа. Роналдо трансформира хотелите си в родината във краткотрайни лечебни заведения, където ще бъдат настанявани и лекувани инфектираните от подлия вирус. Всички разноски по престоя и лекуването на болните, медицинските процедури и заплащането на лекарите, ще бъдат поети от футболиста на Ювентус.

Преди дни той пусна известие в обществените мрежи, в което прикани да се следват стрикто инструкциите на медицинските институции. " Светът минава през доста сложен интервал, който изисква извънредно внимание от всички нас. Обръщам се към вас не като футболист, а като наследник, татко и човек, който е смутен от протичащото се през днешния ден, което визира света към нас ", написа португалецът.

" Важно е да следваме препоръките на Световната здравна организация и на държавните управления за това по какъв начин да се оправим с актуалната обстановка. Защитата на човешкия живот би трябвало да бъде на първо място друго ", написа Роналдо. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР