Португалия и Швейцария ще се изправят един срещу друг в

...
Португалия и Швейцария ще се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Стабилна Швейцария ще иска да обърка сметките на Кристиано и Португалия

Португалия и Швейцария ще се изправят един против различен в следващ 1/8-финал от Световното състезание в Катар. Иберийците съумяха да “изтрият ” част от отрицателните мемоари от отпадането в груповата фаза през 2014-а и съумяха да доближат за втори следващ път до директните елиминации. Те се показаха доста устойчиво в първите си две срещи, само че загубата против Южна Корея още веднъж сложи известни въпросителни. 
 Емболо: Най-добре Португалия да излезе без вратар Емболо: Най-добре Португалия да излезе без вратар
Не изключително безапелационното показване на Кристиано Роналдо, който има единствено едно попадение от началото на мондиала също сложи за следващ път въпроса дали не би трябвало да отстъпи мястото си измежду титулярите. Момчетата на Фернандо Сантош имат упоритости да доближат до последния конфликт, само че би трябвало да се поучат от грешките си, защото единствено един път от финала през 1996-а са достигали 1/4-финалите. 
 Сантош: Португалия е любимец за купата Сантош: Португалия е любимец за купата
Швейцария приключи на второ място в групата на един от главните любимци за трофея - Бразилия, като само головата разлика раздели двата отбора. 

За “кръстоносците ” това е трето следващо постигане на директните елиминации, само че също по този начин ще желаят и да пресечен отрицателната серия от четири следващи отпадания. След дуела Мурат Якин съобщи, че неговите ученици ще създадат всичко допустимо да се опълчват на португалците, а последната им среща в Лигата на нациите потвърди, че това е допустимо - швейцарците изгубиха от този съперник при започване на юни с 4:0, само че се реваншираха с победа с 1:0 седмица по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР