Портрет на минимизирана версия на британското кралско семейство, който бе

...
Портрет на минимизирана версия на британското кралско семейство, който бе
Коментари Харесай

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца

Портрет на " минимизирана " версия на английското кралско семейство, който бе като че ли публикуван, с цел да означи началото на новата епоха във семейството, като че ли бе последната капка в чашата на търпението на принц Хари и Меган, довела до решението им да се откажат от купите си.

Снимката на кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и шестгодишния принц Джордж е направена в тронната зала на Бъкингамския замък на 18 декември, до момента в който херцогът и херцогинята на Съсекс бяха на отмора в Канада. Кралският сътрудник на ITV Крис Шип разказа по какъв начин портретът може да е бил признат с отрицателни усеща от младото семейство. Това идва в изключително тежка година, през която в миналото неразделните братя последователно се отдалечаваха един от различен, а Меган призна, че ѝ е мъчно да води кралски живот.

" Снимката, която популяризира Бъкингамският замък, бе по случай началото на новото десетилетие. На нея са кралицата и тримата бъдещи крале - имаше и малко тяхно видео с Коледния пудинг. Не споделям, че те отделят Хари и Меган, тъй като мъчителната истина е, че Хари в никакъв случай не е бил част от тази линия на завещание на трона, а че по-скоро това е старт на ново десетилетие, в което кралското семейство ще се концентрира най-вече върху бъдещето - кралицата и тримата ѝ наследници ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР