Порто планира да осъществи сензационен трансфер на Кристиано Роналдо, съобщава

...
Порто планира да осъществи сензационен трансфер на Кристиано Роналдо, съобщава
Коментари Харесай

Планират трансферна бомба: Ето кой пожела Роналдо!

Порто възнамерява да реализира ефектен трансфер на Кристиано Роналдо, оповестява британското издание „ Football Insider “.

Източници на английската медия настояват, че португалският гранд следи с голям интерес обстановката към звездата на Манчестър Юнайтед. От Порто са били подготвени да работят, в случай че получат зелена светлина за прехвърлянето от самия Кристиано.

На „ Ещадио до Драгао “ са умерени оптимисти за завършването на договорката, само че са уверени, че е време Роналдо да се завърне в родината си след 19 години.

За последно Кристиано игра в Португалия през 2003 година, когато защитаваше цветовете на Спортинг Лисабон, като той е рожба на школата на „ лисабонските орли “. Евентуалният му трансфер при „ драконите “ ще бъде фрапантен с оглед и на съперничеството сред двата клуба.

В Порто се надяват да съумеят да го убедят да ги укрепи още след края на актуалната акция. Отдавна има информации, че Роналдо е податлив да напусне Юнайтед, в случай че „ алените дяволи “ не съумеят да се класират за присъединяване в Шампионската лига.

Той има контракт с британския гранд до лятото на 2023 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР