Портиер на основно училище в Сандански е бил задържан по

...
Портиер на основно училище в Сандански е бил задържан по
Коментари Харесай

Задържаха портиер на училище за блудство с 10-годишно момиче

Портиер на главно учебно заведение в Сандански е бил арестуван по сигнал, че е блудствал с 10-годишно момиченце. 50-годишният мъж е работил от 26 година в Четвърто ОУ " Св. св. Козма и Дамян ". В понеделник следобяд той придърпал и опипвал детето, което се оплакало на класната си ръководителка и на татко си. След подаден тъжба в полицията портиерът е арестуван.

" Всички сме в потрес от случая и не можем да повярваме, че има такова нещо. Портиерът работи тук от 26 година и в никакъв случай не е имало каквито и да било недоволства против него. Свидетелството му за съдимост е чисто, само че оставяме на проверяващите да си свършат работата. Ако в действителност има виновност, няма да остане и минута повече на работа ", безапелационен е директорът Борислав Иванов.

Момиченцето е било болно няколко дни и, с цел да навакса с материала, е отишло на занималня, когато по неговите думи, се е случило и блудството. Детето не е проблематично, в противен случай - съзнателно и примерно, ученолюбиво и не е създавало никакви проблеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР