Портфолиото включва разнообразни компютърни и мобилни аксесоариФокусът в портфолиото на

...
Портфолиото включва разнообразни компютърни и мобилни аксесоариФокусът в портфолиото на
Коментари Харесай

Асбис въвежда бранда Axagon на пазара у нас

Портфолиото включва разнородни компютърни и мобилни аксесоари

Фокусът в портфолиото на Axagon е върху външни кутии за твърди дискове и SSD, М.2 аксесоари и докинг станции (източник: Axagon)

Дистрибуторът Асбис България подписа контракт с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на артикули с марката Axagon, в частност компютърни и мобилни аксесоари.

Портфолиото на марката включва разнородни аксесоари, като фокусът е върху външни кутии за твърди дискове и SSD, М.2 аксесоари и докинг станции. Освен тях, с марката Axagon могат да бъдат открити аудио адаптери, мрежови артикули, външни акумулатори, USB хъбове, четци за карти, контролери и други

Първата доставка е към този момент факт и продуктите могат да бъдат закупени от сътрудниците на Асбис България, оповестиха от дистрибутора. Плановете са в близко бъдеще аксесоарите на Axagon да се оферират онлайн, както и в огромните вериги магазини.

Продуктите на Axagon към този момент могат да бъдат закупени от сътрудниците на Асбис България (източник: Axagon)

Търговската марка Axagon е позната на пазара от 2005-та година. Продуктите на компанията се оферират в Чехия, Словакия, Хърватска, Румъния, Унгария и други европейски страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР