Портфейлът е една от онези лични вещи, които имат много

...
Портфейлът е една от онези лични вещи, които имат много
Коментари Харесай

Как да изхвърлие правилно старият си портфейл, за да привлечете пари?

Портфейлът е една от тези персонални движимости, които имат доста мощен енергиен заряд. Той може да е както позитивен, по този начин и негативен. Това зависи напълно от притежателя и историята на портмонето.
Ако то  винаги е имало пари и в никакъв случай не е оставал празен, тогава не е нужно да го изхвърляте, тъй като можете да загубите негоната позитивна финансова сила. Има и обстановки при които не просто би трябвало да го изхвърлите, а даже и да го изгорите.
Защо не би трябвало да се пази остарял портфейл без пари?
Смята се, че даже и да имате няколко портфейла, то в тях постоянно би трябвало да има най-малко няколко монети или книжни банкноти. Не забравяйте – празният портфейл е симптом на беднотия. Той няма да притегли нови пари.
Как вярно да изхвърлите портфейла си?
Първото, което би трябвало да извършите преди да изхвърлите остарелия си портфейл еда си купите нов. Ако остарелият е бил с вас до момента в който сте жънели триумф или пък в никакъв случай не сте свършвали парите в него, тогава неговата аура може да ви донесе триумф и изгода. Затова би трябвало да придвижите паричния поток от остарелия в новия портфейл.
Ако обаче остарелият ви портфейл, постоянно е оставал празен, то наложително би трябвало да са отървете от него, като го изхвърлите в течаща вода. Ако финасовите ви усложнения са били съществени, тогава го запалете, а пепелта останала от него изхвърлете в канала, с цел да очистите отрицателната сила.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР