Порталът VideoCardz сподели снимки и техническите характеристики на видеокартата KFA2

...
Порталът VideoCardz сподели снимки и техническите характеристики на видеокартата KFA2
Коментари Харесай

Снимки и характеристики на видеокартата KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX

Порталът VideoCardz показа фотоси и техническите характерности на видеокартата KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX от хонгконгската компания Galaxy Microsystems. Устройството е основано на печатна платка с неповторим дизайн, седем-фазна захранваща подсистема и двуслотов охладител с чифт ~90-мм вентилатори.



Що се отнася до техническите характерности, както оповестяват задграничните ни сътрудници, макар разликите в дизайна на печатната платка и системите за изстудяване, всички графични карти GeForce GTX 1070 Ti работят на идентични честоти. На разположение на новата карта са 2432 CUDA-ядра, работещи на честотите от 1607 до 1683 Mhz в Вoost режим, 152 блока за налагане на текстури и 64 блока за растерни интервенции. Памет подсистемата е показана от 8 гигабайта GDDR5 с 256-битов интерфейс и ефикасна периодичност от 8 Ghz.



Моделът KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX е оборудван с 6 – и 8-пинови конектори за свързване на спомагателен източник на зареждане, а на задния панел са налични видео-изходите DisplayPort (x3), HDMI и DL-DVI.



Спомнете си, че стартирането на графичните карти GeForce GTX 1070 Ti , съгласно наличната информация, би трябвало да се организира идващия четвъртък, на 26-ти октомври. Цената на картите ще стартира от към 430 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР