Порше по чудо не помете пешеходци на тротоара на бул.

...
Порше по чудо не помете пешеходци на тротоара на бул.
Коментари Харесай

Екшън с лъскаво "Порше" на пъпа на Варна! Очевидец: Беше страшно, беше ужас

" Порше " по знамение не опустоши пешеходци на тротоара на бул. " Цар Освободител " във Варна, оповестяват свидетили, които видели скъпия автолобил да се блъска след придвижване с висока скорост.
Участницици във Facebook групата " Веждам те КАТ - ВАРНА " описаха, че по-рано през днешния ден са видели колата да кара нападателно и в други елементи на града. В последна сметка, лидерът на колата, който съгласно очевидци е карал минимум с 80 изгубил контол и след конфликт се е оказал на тротоара на булеварда покрай Младежкия дом.
" Беше смут! Беше ужасно! Цяло знамение е, че никой не беше смачкан! ", споделя свидетел на злокобния пътен случай.


Ето какво описа очевидецът, представен от " Петел ":
" Стана пред очите ми и не мога да кажа по какъв начин стана, тъй като беше стремително бързо. Работя в магазина, в който се удари колата. Чух доста мощен креслив тон и отидох до вратата да ревизира какво става. В идващия миг нещо прелетя около мен и като концентрирах, колата беше спряла в магазина.


Истинско знамение е, че никой не пострада. Шофьорът във очевидно положително положение си излезе от колата и най-нахално отговаряше на въпросите на преминаващите - " да не съм желал ".


Не знам дали беше употребявал опиати, само че извика кола за спешна помощ и избяга от местопроишествието.


Шофьорът е с бялата тениска. Отнесе ми колелото, което бях подпрял на стълба. Ужас ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР