Порше и Боинг подписаха меморандум за разбирателство, за да проучат

...
Порше и Боинг подписаха меморандум за разбирателство, за да проучат
Коментари Харесай

"Порше" и "Боинг" ще работят заедно по електрически самолети за градски превози

Порше " и " Боинг " подписаха меморандум за съгласие, с цел да проучат пазара за премиум градска въздушна подвижност и разширението на градския трафик във въздушното пространство, оповестиха от двете компании.

Като част от партньорството фирмите ще основат интернационален екип, който ще изследва другите аспекти на градската въздушна подвижност, в това число разбор на капацитета на пазара за премиум транспортни средства и вероятни способи на приложимост.

" Боинг ", " Порше " и дъщерната компания на " Боинг " Аурора Флайт Сайънсис " (Aurora Flight Sciences) създават идея за напълно електрическо транспортно средство с отвесно политане и приземяване. Инженери от двете компании, както и дъщерните компании на Porsche - Porsche Engineering Services GmbH и Studio F.A. Porsche, ще осъществят и тестват първообраз.



" Това съдействие се основава на нашите старания да разработим нова безвредна и ефикасна мобилна екосистема и дава опция за изследване на развиването на транспортни средства за премиум градска въздушна подвижност с водеща автомобилна марка ", сподели Стив Нордлунд, вицепрезидент и общоприет управител на " Боинг Некст " (Boeing NeXt), организация, която поставя основите за мобилна екосистема от последващо потомство, в която самостоятелните и пилотирани транспортни средства могат да съжителстват безвредно.

Проучване на " Порше Консълтинг " от 2018 година планува, че пазарът за градска въздушна подвижност ще набере скорост след 2025 година Проучването също по този начин демонстрира, че решенията за градска въздушна подвижност ще транспортират пасажери по-бързо и дейно от актуалните стандартни средства за наземен превоз, на по-ниска цена и с по-голяма еластичност.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР