Porsche тества прототипи на преработения модел Panamera, който вероятно ще

...
Porsche тества прототипи на преработения модел Panamera, който вероятно ще
Коментари Харесай

2024 Porsche Panamera шпионски снимки и видео

Porsche тества прототипи на модифицирания модел Panamera, който евентуално ще бъде последният, предлаган с мотори с вътрешно горене.

Настоящата Panamera, второто потомство на марката, се появи за моделната 2017 година и получи актуализация за 2021 година

Като се има поради, че истинският модел Panamera се задържа към седем години, това трето потомство би трябвало да се появи през 2024 година, което значи, че дебютът ще се състои по-късно тази година. Липсата на камуфлажно облекло върху последния първообраз също подсказва, че дебютът не може да е надалеч.

Преработената Panamera ще бъде по-скоро тежко възобновяване, в сравнение с същински автомобил от последващо потомство, защото ще се придържа към платформата MSB, която дебютира в актуалната Panamera и е в основата и на моделите Continental и Flying Spur на Bentley. Въпреки това, той би трябвало да разполага с обновена гама от задвижващи елементи.

 width=

Макар че по-голямата мощ е даденост, чака се актуализациите на задвижванията да се съсредоточат върху понижаване на излъчванията във всички области, както и върху композиция от повишен пробег и понижено време за зареждане при хибридните разновидности с опция за включване към електрическата мрежа.

Промените в стила на автомобила ще бъдат едвам доловими, както нормално се случва при Porsche. По-специално, фаровете демонстрират по-квадратна форма - смяна, която се следи и при актуализирания Cayenne 2024. Вероятно е и нов дизайн на интериора с напълно цифрово арматурно табло, тъкмо както при Taycan и актуализирания Cayenne.

Очаква се Porsche вероятно да пусне на пазара електрическа Panamera. Възможно е размерът на този автомобил да нарасне, с цел да се насочи към купувачите на пълноразмерни седани и да обезпечи известна диференциация с Taycan, който е единствено с няколко сантиметра по-къс от актуалната Panamera.

Електрическата Panamera евентуално ще се появи след няколко години. Междувременно Porsche ще бъде заето с електрическия Macan, който би трябвало да се появи през 2024 година и който ще бъде последван през идващите години от електрически състезателен автомобил 718, електрически Cayenne, а по-късно и от електрически SUV с три реда порти, служител като седма моделна линия за автомобилния производител.

Източник: motorauthority.com

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР