Porsche Taycan се очертава да бъде един от най-мощните и

...
Porsche Taycan се очертава да бъде един от най-мощните и
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда електрическият Porsche Taycan

Porsche Taycan се обрисува да бъде един от най-мощните и първокласни електрически коли на 2019 година, а тази седмица немският производител сподели и по какъв начин ще наподобява интериора на машината.

Вътрешният дизайн на Taycan е комбинация сред изчистения жанр на 911 и високотехнологичния сетъп на Tesla.

Разликата с Tesla обаче е, че хората от Porsche са решили да сложат няколко тъч екрана вместо един огромен, както е при колите на Мъск.
 Снимка 439830

Taycan разполага с основен 16.8-инчов екран, 10.9-инчов екран за мултимедия и обособен 8.4-инчов екран за ръководство на климатика.

Физическите бутони са сведени до най-малко, защото съвсем всичко в колата се управлява от тъч панелите или с гласови команди.

Интересното е, че даже отворите за въздух не се контролират на ръка, а посредством екраните или посредством гласова команда.

Бъдещите притежатели на неповторимия EV ще могат да избират всред три разновидността за тапицерия на салона - два типа кожа и микрофибърен плат.
 Снимка 439829

Друго значимо, което няма по какъв начин да не споменем във връзка с Taycan, е опцията да супер бързо зареждане на батериите. От Porsche дават обещание, че автомобилът ще може да изминава до 400 километра единствено с 15 минути зареждане.

Самата батерия ще предлага 96kWh, а оптималният й потенциал ще стига за съвсем 500 километра каране.
 Снимка 439828

Предните и задните мотори на Taycan ще могат да доставят над 600 конски сили, а ускорението от 0-100км/ч ще се случва за по-малко от 3.5 секунди.

Очаква се Porsche да пусне електрическия Taycan в продажба още тази година, а моделът с цялостно съоръжение ще коства към 160 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР