Porsche се подготвя за старта на производството на първия си

...
Porsche се подготвя за старта на производството на първия си
Коментари Харесай

Porsche разкри детайли за производството на първия си електромобил

Porsche се приготвя за старта на производството на първия си изцяло електрически модел – Taycan - със серия от ограничения, които несъмнено да вкарат немския конструктор на спортни коли в електрическата епоха. В момента Porsche влагат шест милиарда евро и наемат повече от 1 200 нови чиновници за главната си фабрика. Освен това компанията дава обещание да даде началото на невиждана по рода си индустриална акция и назовава постройката си в предградието на Щутгарт - Зуфенхаусен " цех в завода ".
The Porsche Taycan will be the EV to beat https://t.co/yyQdFGFuHx pic.twitter.com/GoNO9ubM5H
— Jalopnik (@Jalopnik) October 15, 2018
Целият развой по производството и сглобяването на частите на електрическия модел ще се случва без да се отделя въглероден диоксид. Целта на Porsche е за в бъдеще всичките й заводи да не отделят въглероден диоксид и да не нарушават по никакъв метод околната среда.

От отдела за продукция и логистика на Porsche обявиха, че те ще бъдат първият производител, който употребява безпилотни системи, с цел да транспортира колите си при напускането им на индустриалната линия.

Porsche работят и върху основаването на нови литиево-йонни акумулатори. Компанията дава обещание, че зареждането им за към четири минути ще е задоволително за пробег от 100 километра.

Колкото до чиновниците, моделът Taycan е един от основателите на най-вече работни места в историята на Porsche.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР