Porsche разширява гамата си автомобили със средно разположен двигател с

...
Porsche разширява гамата си автомобили със средно разположен двигател с
Коментари Харесай

Повече мощ в новите модели Porsche 718 GTS

Porsche уголемява гамата си коли със приблизително ситуиран мотор с новите двуместни модели 718 Boxster GTS и 718 Cayman GTS.

Мощността на колите към този момент е увеличена до 269 kW (365 к.с.), с помощта на новоразработен канал за абсорбция и усъвършенстван турбокомпресор за 2,5-литровия 4-цилиндров боксерен мотор. С тези усъвършенствания моторът доставя 11 kW (15 к.с.) повече мощ спрямо модела 718 S и до 26 kW (35 к.с.) повече мощ спрямо предшестващите го модели GTS с въздушно изстудяване.

Новите спортни коли със приблизително ситуиран мотор се оферират с 6-степенна механична трансмисия или опционалната Porsche Doppelkupplung (PDK) с двоен съединител. Автомобилите GTS са общоприетоо оборудвани с редица варианти като пакета Sport Chrono, системата на Porsche за векторно систематизиране на въртящия миг (PTV) с механична блокировка на задния диференциал и системата на Porsche за интензивно ръководство на окачването (PASM), която снижава каросерията с 10 милиметра.

Повече мощ за повече динамичност

Максималният въртящ миг от 430 Нм, разполагаем сред 1 900 и 5 000 об./мин., дава още по-добро ускоряване и еластичност. В комбиниране с PDK и пакета Sport Chrono, моделите GTS форсират от нула до 100 км/ч за 4,1 секунди. Максималната скорост на колите е 290 км/ч.

Типичен GTS: многочислени черни детайли от вътрешната страна и извън

Моделите GTS от моделната линия 718 се отличават освен във връзка с технологиите, само че и по своя образен дизайн. Новата престилка със състезателен дизайн в предната част на автомобила акцентира спортния му темперамент.

Незабравимо премеждие с Porsche (снимки)

Както е типично за моделите GTS, предните светлинни модули и би-ксенонови предни фарове са Dr. Ing. h.c. F. Porsche Aktiengesellschaft Porscheplatz 1 70435 Stuttgart 2 от 2 Public Relations and Press Product Press Sportscars Elena Storm Tel. +49 (0)711 911 – 29975 email [email protected] тонирани в черен цвят.

Отзад тонираните задни светлини, черни лога, черна задна престилка и централно позиционираният черен шумозаглушител на общоприетоо оборудваната спортна изпускателна система придават неповторимия тип на GTS модела. Черни GTS лога в основата на вратите и 20-инчови джанти, боядисани в черно (със сатинирано покритие), допълват изгледа в профил.

Висококачествена тапицерия Alcantara и приложение Track Precision на Porsche

GTS гените образуват и интериора. Хронометърът на пакета Sport Chrono (включен като общоприетоо оборудване) е интегриран като централен съставен елемент на арматурното табло. Водачът и пасажерът начело могат да се насладят на спортните седалки, които са с тапицерия Alcantara в основата си, също като при другите модели Porsche GTS. Спортните седалки Plus с лого GTS на подглавниците могат да се контролират електронно в две направления и обезпечават увеличена странична опора и комфорт. Тапицерията Alcantara има преобладаващо наличие в интериора, да вземем за пример във кормилото, централната подпора и подлакътниците. Нещо повече, водачите с особена пристрастеност към спортната динамичност са подкрепени от приложението на Porsche Track Precision (PTPA), което разрешава на лидера автоматизирано да записва, извежда и проучва данни за шофирането на своя смарт телефон.

Моделите 718 GTS към този момент могат да се поръчват и ще дойдат в дилърствата в средата на декември 2017 година Цените на колите в Германия с включен Данък добавена стойност и характерни за съответната страна характерности са както следва:
718 Boxster GTS от 78 160 евро718 Cayman GTS от 76 137 евро
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР