Porsche пусна в експлоатация много специално "турбо" в Лайпциг. А именно най-мощният

...
Porsche пусна в експлоатация много
специално "турбо" в Лайпциг. А
именно най-мощният
Коментари Харесай

E-мобилност: Porsche включва “турбото”

Porsche пусна в употреба много специално "турбо " в Лайпциг. А именно най-мощният парк за бързо зареждане в Европа, който се захранва изцяло от електричество от възобновяеми енергийни източници. Името му е Porsche Turbo Charging.

Към сегашния миг дванадесет станции за зареждане с непрекъснат ток с мощ до 350 кВт и четири зарядни точки с променлив ток с 22 кВт работят в непрекъснато в клиентския център на марката в Лайпциг. От Porsche споделят, че те са "безплатни за клиентите на всички марки коли в пилотната фаза на плана до края на март ". След това заплащането ще се извършва посредством нормалните карти за таксуване на доставчиците на мобилност при съответните условия.

„ Новият парк за зареждане на триъгълника сред автомагистрали 9, 14 и 38 обогатява доста инфраструктурата за зареждане в централна Германия “, казва Герд Руп, изпълнителен шеф на Porsche Leipzig GmbH. Общата мощ на зареждащия парк, в това число шесте вътрешни точки за бързо зареждане, е седем мегаВата.

В взаимозависимост от модела на автомобила, пробег до 100 километра може да бъде зареден и обезпечен единствено за пет минути. Всички транспортни средства с така наречената връзка с комбинирана система за зареждане могат да използват функцията за бързо зареждане. До парка за зареждане в центъра за клиенти може да се стигне през портата за гости в Porschestrasse покрай изхода на магистралата Лайпциг-Норд.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР