Porsche показа обновения модел на своя спортен автомобил 911. На

...
Porsche показа обновения модел на своя спортен автомобил 911. На
Коментари Харесай

Porsche показа новото 911

Porsche сподели актуализирания модел на своя състезателен автомобил 911. На международната премиера бяха демонстрирани две версии: 911 Carrera S със задно задвижване и 911 Carrera 4S със задвижване на четири колела.

Външният тип, типично за немската спортна марка, не е изменен изключително в новия 992. Традиционно Porsche разчита на еволюция, а не гражданска война, при всеки идващ модел. Но въпреки всичко той има с какво да се похвали.

Официално не бе обявено, че новото 911 ще получи хибридна версия, само че въпреки всичко това се чака напълно скоро.

Новото Porsche идва и с нова автоматизирана скоростна кутия PDK, която към този момент е осемстепенна. Автомобилът е задвижван от 6-цилиндров мотор с 443 конски сили, с 23 повече от предходния модел.По-късно се чака и модел с ръчна скоростна кутия и 7 предавки.

 Снимка 391957
Източник:

Сред любопитните софтуерни новости е, че колата към този момент има " уши " - акустична система, която засича, в случай че се движите по влажен път и трансформира режима на придвижване.

Освен това 911 към този момент се предлага и със завиване на задните колела.

Моделът със задно задвижване доближава 100 км/ч за едвам 3,5 секунди, а този със задвижване на четирите колела с 0,1 секунди по-бързо. Максималната скорост е над 300 км/ч.



Типично за марката от Щутгарт, инженерите и дизайнерите са вложили доста време в рефинирането на дребни елементи. Като цяло новото 911 наподобява по-ниско от миналата генерация, като това се дължи главно на по-широката с 45 мм предна част.

Дръжките на вратите към този момент са изравнени с купето по сходство на моделите на Tesla и изскачат, когато се нуждаете от тях.

 Снимка 391955
Източник:

Подвижният заден спойлер и LED светлините откъм гърба допълват външния тип на спортния автомобил. Повечето от панелите са от алуминий, което оказва помощ за понижаване на общото тегло, само че 992 тежи с 50 кг. повече от предшественика си.

Вътре измененията са много повече. На конзолата към този момент стои 10,9-инчов екран, а зад кормилото виждаме типичните за Porsche 911 пет кръга. Само централното, където се намира оборотомерът, е аналогово, а в профил има два 7-инчови екрана, на които може да бъде показвана разнообразна информация за автомобила, GPS, медия и други.

 Снимка 391956
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР