Porsche анонсира, че тестовата програма на новото 911 е на финалната

...
Porsche анонсира, че тестовата програма на
новото 911 е на финалната
Коментари Харесай

Porsche тества новото 911

Porsche анонсира, че тестовата стратегия на новото 911 е на финалната права, броени седмици преди лансирането на автомобила на пазара в Европа първоначално на следващата година.

В момента, с прототипи на новото Porsche 911, компанията организира тествания в различни пътни и атмосферни условия, в които температурните разлики покриват диапазон от до 85 градуса- от смъртоносната горещина на Долината на смъртта в Съединени американски щати, до смразяващите -35 градуса, които предлага Финландия.

От компанията разясняват също по този начин, че автомобилите се тестват във всевъзможни ситуации, като тапи, тествания с голяма денивелация, скоростни симулации на спортни писти, прекосяване на водни трудности и други. Крайната цел е да се подсигурява оптимално действие, независимо от моментната обстановка и в същото време колата да бъде напълно пригодна за удобна ежедневна употреба.

По време на тестванията на новото 911, от компанията са обърнали съществено внимание и върху работата и консолидираното на иновативните системи за асистиране на управлението, както и на гарантиращите допълнителна съгласуваност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР