Porsche анонсира, че новият Cayenne S Coupe, който ще бъде лансиран

...
Porsche анонсира, че новият Cayenne S Coupe, който
ще бъде лансиран
Коментари Харесай

V6 с 440 конски сили за Porsche Cayenne S Coupe

Porsche анонсира, че новият Cayenne S Coupe, който ще бъде стартиран в края на юли тази година, ще бъде оборудван с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров турбоагрегат с максимална мощ от 440 конски сили и максимален въртящ миг от 550 Нм.

Новото Porsche Cayenne S Coupe дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели опция за осъществяването на класическото ускорение от 0 до 100 км/ч за 5 секунди във версията си със общоприетия Sport Chrono пакет, и за 4.9 секунди в осъществяване с наличните като спомагателна екипировка три спортни пакета. Максималната скорост на придвижване на автомобила е 263 км/ч.

Cayenne S Coupe се явява междинно предложение на Porsche в модификационното семейство на Cayenne Coupe, като базовата версия Cayenne Coupe идва с оптималната мощ от 340 конски сили, а топ предлагането Cayenne Turbo Coupe обещава внушителните 550 конски сили.

Стандартната версия на Porsche Cayenne S Coupe, в оборудването на която са включени Sport Chrono Package, 20-цолови джанти, паркинг помощник и активно окачване, е оценена на 99 657 евро за Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР