Porsche AG и Embraer Group анонсираха интересен съвместен проект, който обещава

...
Porsche AG и Embraer Group анонсираха интересен
съвместен проект, който обещава
Коментари Харесай

Porsche и Embraer с интересно сътрудничество

Porsche AG и Embraer Group анонсираха интересен съвместен план, който дава обещание да предложи на платежоспособните клиенти да имат тематично изпълнени самолет и спортна кола.

В резултат на съдействието на двете компании, всеки който закупи представител на специфичната и лимитирана на 10 екземпляра серия Embraer Phenom 300E има правото да си поръча и специално доработено S.

Основен акцент при двете средства за мобилност е двуцветното изпълнение- Platinum Silver Metallic и Jet Grey Metallic, като то е разнообразено и със специално разработено лого, както и контрастни линии в Brilliant Chrome и Speed Blue.

Автомобилът, който е оборудван с 3.8-литров боксеров мотор с 650 конски сили, заимства и няколко стилистични решения от самолетостроенето, в това число No step надпис на праговете на вратите и линия на хоризонта в интегрираният на предното табло часовник.

Като бонус против сериозната инвестиция, всеки, който си поръча тематичната двойка на Porsche AG и Embraer Group ще получи Porsche Design комплект за път, който включва куфар и две чанти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР