Порокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев в Бистрица,

...
Порокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев в Бистрица,
Коментари Харесай

Прокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев

Порокоба тегне над имението на починалия Коста Цонев в Бистрица, разбра HotArena.

Повече от 2 години неговата вдовица Ели се бори да продаде голямата къща на артиста, само че безрезултатно. Макар пазарът на парцелите в региона да вървял добре, никой не желал да вземе вилата на актьора. В околията тръгнали клюки, че духът му още не си е отишъл от там и не разрешавал къщата да има нови притежатели . В същото време жена му пък не била склонна да я харизва за жълти стотинки. Резиденцията е измежду най-внушителните постройки в Бистрица. Простира се на 350 квадрата разгърната повърхност. 

Макар да нямало интерес от купувачи към къщата, Ели не сваляла цената, в противен случай. Проверка на Ретро сподели, че по същото време предходната година тя е била подготвена да се раздели със фамилния парцел против 360 000 евро. Към днешна дата обаче цената към този момент възлиза на 410 000 евро, с 50 бона повече. За продажбата вдовицата на артиста не употребява сътрудник, защото самата тя се занимава с недвижими парцели. Така облагата й, в случай че се стигне до договорка, ще бъде чиста и няма да заплаща комисионна на никого. 

" Продавам къщата, само че не непременно. Подбирам хората, които може би ще я купят. Не бих я продала на всеки, тъй като там имам скъпи мемоари ", споделя последната жена на артиста. Ако въпреки всичко това се случи, с парите от продажбата Ели счита да стартира нов живот във Франция при сина си, с цел да е покрай внучката си Виктория. 

В чужбина е и първата жена на Коста Цонев - Анахид Тачева. Тя живее при най-малката си щерка, която е омъжена за гръцки милионер в Ню Йорк. За първа година Анахид няма да се прибира за годишнината от гибелта на сина си Митко Цонев през август, защото не била добре здравословно, а и пандемията прави пътуванията несигурни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР